Dagens lista 5 saker som garanterat gör att du inte får ragg på krogen..

  1. Stå inte i något jäkla hörn och tro att bara för att du stirrar ut en tjej med någon jäkla Brad Pitt blick att det kommer leda till att du blir festens mittpunkt.
  2. Är du tjej ta dig ut till dansgolvet och rör på systrarna, är du kille håll dig borta från dansgolvet. Finns nog inte en enda kille som kan röra sig som en snygg "so you think you can dance" kille utan kommer istället att se ut som Carlton i Fresh Prince in Bel air och vem fan vill ligga med honom.
  3. Drick i måttliga mängder. Killar gillar inte fulla tjejer och tjejer gillar inte fulla killar. Vi har en tendens att antingen försvinna när vi blir för fulla eller så ska vi bli Bruce Lee och ta största killen på stället och mucka med.
  4. För i helsike håll dig borta från alla lama raggningsrepliker och försök inte tro att du har någon som är bättre än alla andra. Försök inte heller att förolämpa tjejen genom att stå och kasta enkronor på henne och säg att du trodde det kostade 2 spänn i minuten att titta på henne för att hon är så jäkla snygg.
  5. Om du skulle lyckas träffa rätt för en gångs skull se då för guds skull till att inte stanna på vägen för att äta upp halva MC Donalds eller någon korvmoj för det finns nog inget osexigare att kyssa en en kille som luktar snabbmat eller har kladd på kläderna då spriten antagligen gör att han äter som en 2 åring.

Heppåre


Kommentarer
Postat av: emma

Gör det så förstår du med tro mig!



Jag kan inte veta och säga hur det känns och vart med om det du har men det måste ha vart vidrigt i alla fall jag själv har aldrig vart med om slag eller så men har vart med om andra saker och SLAG är aldrig okej!



Hur gammal är du idag?

2009-07-26 @ 12:41:23
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0