Dagens lista 5 saker du kommer behöva stå till svars för när du träffar en ny tjej!

  1. Vem fan är Slyn-Jenny i din telefonbok som skickar meddelande till dig kl 2 på natten, bör fundera stort på den då något lamt svar som "äh en tjej jag dejtade föru" inte är tillräckligt svar.
  2. "var har du gömt all porr" förr eller senare kommer denna fråga komma upp och antingen säger du det eller så förnekar du det tills du ligger på din dödsbädd.
  3. "Vad är det för handavtryck du har på väggen" säg för guds skull inte sanningen att det kommer från dig under dina vilda sexlekar utan säg istället att du inte har hunnit måla om efter förre lägenhetsägaren.
  4. Så fort du ser ett ex på stan är det läge att gå in i någon butik du verkligen inte vill gå in i för hur du än gör eller agerar kommer det att bli fel. Dock kan det bli jobbigt om du dragit över hela stan för den shoppingrundan kommer att bli dyr för att komma undan hela tiden.
  5. "Varför i hela friden har du en krok ovanför sängen" neka och säg att det tidigare var ett gym i rummet och att du inte hunnit ta ner kroken när det i själva verket är kroken till din sexgunga och det är bättre om hon får reda på det senare.


Heppåre 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0