Dagens lista 5 saker du inte pratat om på första dejten!

  1. Dina tidigare erövringar, vet inte om killar är dumma eller om de tror att tjejen blir imponerad av att du legat med halva Halland.
  2. Alla dina trevliga fylle resor med polarna som slutat med att du vaknat upp på en strand ensam och undrat vart du är någonstanns. Detta visar vilken otrolig pondus du har och tro mig chicks don't dig it.
  3. Prata för guds skull inte om att du är bäst i nordeuropa på WOW eller CS för det finns fan ingenting som en tjej går igång på mer än att veta att pojken hennes spenderar 15 timmar om dagen inne i en skrubb och pratar med finniga pojkar från Finland när han skulle kunna ta hand om frugan istället.
  4. "Jag är ett riktigt sportfreak " får nog alla kvinnor att rysa i kroppen. Blotta tanken av att det rullar viasat sport eller eurosport hela dagarna på tv:n får det inte att rinna innanför byxorna. TRO MIG!
  5. Att prata om sin mamma konstant visar att du är den största mommas boy som finns och betyder att kvinnan i ditt liv kommer att behöva slåss mot en rabiat äldre snart tandlös satkärring och det brukar inte vara en hobby kvinnor tycker om så mamma BIG NO NO.

More to come.

Heppåre


Kommentarer
Postat av: anna

Nu är ju frågan... Hur kommer det sig att du vet så bra vad tjejer gillar och inte? Hmm..

2009-07-24 @ 11:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0