Är det OK att vara anonym bloggare?

Undrar lite om detta, då jag valt att inte säga hej jag heter Henke och är en gravt störd människa som till skillnad från alla andra bloggare skriver om totalt konstiga saker.

Jag tror att bloggandet har blivit en plats för människor som gillade att klä ut sig när de var små men på senare år fått mindre åskådare. Därför känner man ett behov av att ta på sig allt man har i garderoben och ta bilder på detta och sedan visa upp för allmänheten. Detta visar dock hur nyfikna människor är på att få reda på saker om andra människors liv som verkligen inte har någon betydelse över huvudtaget. 

Detta bevisar dock en viktig sak, vi människor har kommentarer om allt och alla och internet ger oss den anonymitet vi behöver för att kunna uttrycka åsikter.
Det finns mängder av människor som idag sitter i sina skrubbar och har åsikter och kritiserar andra bloggare fast de  aldrig skulle göra det face to face.

Det blir ändå så att de bloggare som lyckas att övervinna alla motgångar och kritik lyckas ändå ta en stor plats i många personers liv. Då borde man kunna säga att dagens bloggare är dåtidens prinsessor och i nutid de människor vi ser upp till. Om vi avskaffar monarkin blir då vår nya drottning Blondinbella och Alex Schulman kung.
För om man tänker efter så är det dessa individer som nu kommer att sätta prägel på hur våra barn kommer att tänka i framtiden.

Heppåre

*bara ett seriöst inlägg i veckan i promise*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0